top of page

Nascut a Barcelona el 1977, es traslladà a viure a València de ben jove. És membre fundador del grup valencià Obrint Pas. Prèviament formà part de la creació de Tant Se Val. Amb només 15 anys va conduir el programa de rock en català "El Celobert" de Ràdio Klara. Fou un dels fundadors del segell musical autogestionat 45 Revolucions.

Posteriorment, fou un dels impulsors així com redactor del periòdic independent L'Avanç. Ha estat col·laborador de Catalunya Ràdio i Enderrock. Va estudiar filologia catalana a la Universitat de València juntament amb els cantants Feliu Ventura i Josep Nadal, el polític Alfred Remolar i l'escriptor Marc Pallarès.

El 2008 va publicar el seu primer llibre de ficció Històries del Paradís, amb l'editorial Bromera. El 2009 va participar en el llibre Ara, País Valencià. El 2010 va publicar el conte Quaranta-tres al suplement "Quadern" del diari El País. El 2011 l'Editorial Txalaparta va publicar la traducció al castellà Historias del Paraíso. El 2012 va guanyar el Premi Ovidi a la millor lletra de cançó per "Al país de l'olivera" inclosa al disc Coratge.

HISTÒRIES  DEL  PARADÍS

                 AUTOR

bottom of page