top of page

Elena Granero

CLASSIFICACIÓ:

La nena del diumenge és una novel.la narrativa que tracta sobre una xica que naix un diumenge,(nen nascut amb bona estrella) aunque ella no li creía perquè no hi havia tingut molta sort, ja que ella vivía en un orfanat, els diumenges eran molt avorrits a casa perquè no tenia res que fer.

“Sóc una nena del diumenge . Perquè vaig neixer un diumenge .Ells nens del diumenge tenen sempre bona sort, diuen . Però a mi no m´ho sembla. Perque els diumenges són força avorrits a casa .” (pg 7)La mayoría dels nens tenen padrins del diumenge, menys ella totes el padrins, van a visitar al nens i se es porten a menjar amb ells i a fer fantastiques excursions al bosc.

“A casa nostra funciona així: Gairebé tots tenen padrins de diumenge! Això és una bona cosa. Són pares que el diumenge volen tenir un nen, i llavors vénen a la casa i n´escullen un, i llavors el nen pot anar cada diumenge a casa d´ells i per Nadal i per Pascua més temps”. (pg 9)

 

IDENTIFICACIÓ: PERSONATGES:El personatge principal és la nena, pero en el llibre no posa res del nom de com s'anomena ella, després el personatges secundaris son:-Andrea es la seua companya de habitació.-Francesca es la germana superiora.-l´Ulla es la seua mare de diumenge.Jo la veritat, és que no m'identifique molt a ella, perquè ella té un estil de vida diferent al meu, ja que ella viu en un orfanat, i jo no, ella va nàixer un diumenge, i jo vaig nàixer un dijous, l'única cosa que tenim en comú, és que les dos som xiquet i també que no ens agrada anar al col·legi, ja que ens avorrim, com la majoria dels alumnes .OPINIÓ:La nena del diumenge, el meu el llibre, si que m'ha agradat, perquè conta una historia, sobre la vida del nens huerfans y aixó fa que el llibre sea un poquet mes interesant perqué es totalment diferent a la meua vida y així se un porquet de vida de como li pasen els nens que no tenen pares y se senten sols, jo al llibre li pose, un 8.75 ja que podien haver passat coses mes interessants.

bottom of page